Avantaje

Containerele sunt constructii alternative care se pot adapta la necesitatile si preferintele fiecarui client in parte. Din containere, putem realiza constructii provizorii cu diferite destinatii: case de vacanta sau de locuit, unitati de cazare, containere birou, containere pentru organizarea de santier, containere comerciale, containere HoReCa, laboratoare si infirmerii, depozite, toalete, cabine de paza etc.

Avantajele constructiilor din containere
Avantaje

Flexibilitate

Poti avea o cladire dintr-un container monobloc sau un ansamblu de containere modulare aranjate pe orizontala si pe verticala.

Accesibilitate

Pretul unui container este cu mult mai mic decat al unei cladiri traditionale. Containerul este compartimentat conform dorintelor clientilor nostri.

Timp

Poti avea un birou, o casa sau un magazin din containere in doar cateva saptamani sau chiar si mai repede.

Mobilitate

Iti transportam containerul oriunde ai nevoie. In plus, il poti muta oricand in alta parte fara nicio deteriorare.

Durabilitate

Containerele sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice, inclusiv cutremure. Acoperisurile suporta greutatea zapezii, fara probleme.

Logistica

BlockBlox dispune de toate logistica necesara pentru a proiecta, construi, transporta si monta containere monobloc, modulare si Flat Pack.

Sigure, modulare si fexibile, containerele, prin finisaje, pot deveni constructii spectaculoase, unice. Avem in stoc produse pregatite pentru a fi vandute si livrate imediat: containere monobloc in dimensiuni standard, containete Flat Pack, containere pentru servicii igienice si grupuri sanitare, cabine WC, cabine de dus, cabine de paza, containere birou etc.

Sustenabilitate

Fabricate din materiale reciclabile, containerele sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Eficienta energetica

Bine izolate, structurile din containere sunt eficiente energetic putand fi locuite atat vara cat si iarna.

Antivandalism

Containerele sunt constructii sigure, dificil de vandalizat. Tocmai de aceea sunt ideale pentru case de vacanta, magazine, birouri, spatii de depozitare, etc.

Constructii rapide la cheie

Tamplaria, echipamentele si accesoriile sunt alese de fiecare client. Posibilitatile de personalizare sunt spectaculoase si nelimitate.

strings.AdvantagesContainers
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta