Ce facem

Ce facem?

Containere

Producem containere pentru orice intrebuintare: birouri, showroom-uri, depozite, baruri si cafenele, unitati de cazare, spatii comerciale, cabine de paza si cabine de santier, case de vacanta sau case permanente de locuit. 

Monobloc, modular, flatpack sau orice alta structura poate fi realizata si personalizata strict pentru necesitatile tale sau ale businessului tau.

Alaturi de tine la fiecare pas

Ne implicam de la 0 la infinit. Preluam proiectul tau de la idee, il proiectam si il construim fix asa cum iti doresti. Ramanem alaturi de tine in toate etapele constructiei, pana la receptia cu succes a lucrarii.

Servicii

Consultanta si proiectare

De aproape 20 de ani, cu o viziune diferita in ceea ce priveste constructiile, producem containere cu acelasi entuziasm ca la inceput. Fiecare proiect primeste toata atentia si creativitatea noastra, profesionalismul find mereu la cote maxime. 

Trendul constructiilor modulare ia amploare iar noi tinem pasul cu el. Structurile usoare si rezistente si-au demonstrat compatibilitatea cu o multitudine  de businessuri. 

Containere portabile

Versatilitate si personalizare

Cererea de contaiere pentru cele mai multe segmente de business este in continua crestere si acest lucru nu este intamplator. Aceste constructii si-au demonstrat performantele si utilitatea intr-un timp scurt, indiferent de domeniul in care au fost folosite. Dotarile si finisajele creeaza atmosfera pe care clientii nostri si-o doresc. Mereu altfel, containerele se transforma in spatii profesionale, comerciale, HoReCa sau chiar in locuinte.

Iti punem la dispozitie o paleta nenumarata de optiuni astfel incat sa personalizezi orice container in acord cu stilul proppriu sau brandul reprezentat.

Portabile, compartimentate asa cum iti doresti, usor de transportat si pozitionat oriunde, containerele ofera tot confortul si siguranta de care tu sau afacerea ta are nevoie. Vin pregatite cu toata instalatia termica si sanitara aleasa, tot ce trebuie sa faci este sa te racordezi.

Atat de simplu! Atat de eficient!

Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta