Ce ne recomanda

Experienta si expertiza in productia de containere

Proiectele realizate in cei 20 de ani de experienta sunt cartea noastra de vizita si cea mai buna recomandare. Ne place sa reinventam si sa personalizam fiecare container pentru a fi acea constructie la care ai visat, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Iubim inovatiile si le integram de fiecare data in spatiile construite din containere.

Calitatea este mereu in prim plan, atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si in ceea ce priveste montajul. Descopera alaturi de noi potentialul cladirilor construite din containere si alege configuratia care sa puna in valoare spatiul tau, de business sau personal.

Containere sunt constructii fara limite, pot fi configurate exact asa cum iti doresti, cu posibilitati din ce in ce mai futuriste si diferite. Facem din containere un spatiu in care businessul tau sa se dezvolte si sa raspunda oricaror provocari.

Construim birouri, showroom-uri, depozite, baruri si cafenele, unitati de cazare, spatii comerciale, cabine de paza si cabine de santier, case de vacanta sau case permanente de locuit din containere. Spune-ne ce iti doresti, bugetul de care dispui si noi venim cu mai multe solutii ca tu sa alegi cea mai buna varianta pentru tine si nevoile tale.

Focusati pe rezultate si proiecte de succes

Avem 20 de ani de experienta in productia de containere si containere modulare.

Construim urmarind un raport excelent calitate-pret si ne adaptam la nevoile clientilor nostri. 

Calitatea este unitatea noastra de masura, construim containere la cele mai inalte standarde de calitate. 

Producem containere care se pot adapta oricarui business.

Avem arhitecti cu viziune, ingineri focusati pe urmarirea si implementarea cu succes a proiectelor cat si montatori specilizati in productia de containere.

Vindem containere din stoc sau la comanda, toate fiind fabricate consform normelor romanesti si europene in vigoare.

Lasa-ti proiectul in mainile noastre, in scurt timp te vei putea bucura de o constructie din containere fix asa cum doresti. 

Ecologice, rezistente si eficiente energetic, containere din panouri termoizolante de tip sandwich sunt viitorul in constructii locuibile. 

Avem mii de proiecte publice si comerciale in portofoliu. Vom continua sa facem ceae ce stim mai bine, containere.

Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta