Cine suntem

BlockBox, pentru proiectele tale

Containere de vanzare, Containere modulare, Producator containere

Infiintata in anul 2003, societatea noastra are ca obiect de activitate productia si comercializarea de containere si containere modulare locuibile.  Neobositi si perseverenti, am ajuns sa ocupam un loc important pe piata producatorilor de containere din Brasov si din Romania. Implementand normele de calitate ISO9001/2015 si ISO 14001/2015, adaptandu-ne in permanenta la cerintele pietei, construim mai bine si mai sigur. Venim cu solutii reale si usor de implementat, in functie de nevoile individuale ale clientilor nostri.

Containerele sunt studiate si produse pentru constructii provizorii, cu destinatia de locuinte, birouri, vestiare, toalete, dormitoare, laboratoare, cantine, infirmerii, depozite, etc. Sunt solutii care reprezinta raspunsul cel mai rapid la orice problema de logistica. Pot fi utilizate ca module individuale sau combinate pentru a putea obtine dimensiunile necesare.

BlockBlox,
Producator containere

De ce sa alegi BlockBox?

Constructii la cheie
Fiecare constructie este realizata conform necesitatilor si dorintelor clientilor nostri. Toate instalatiile si finisajele sunt incluse. 

Constructii modulare
Cu suprafete diferite, containerele modulare pemit arhitecturi deosebite, atat pe orizontala cat si pe verticala. Proiecte inedite! 

Disponibilitatea imediata
Construim repede si bine. Acest tip de constructie iti permite sa ai o cladire durabila si compartimentata inteligent intr-un termen foarte scurt. 

Confort si siguranta
Opteaza pentru cladiri cu protectie ridicata la foc. Izolate si rezistente, containerele portabile sunt solutii de inalta calitate pentru orice business.

Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta