Containere birou

Spatii de birouri din containere (cu grup sanitar)

Modular, adaptabil si flexibil, un birou din containere poate fi tot ce ai nevoie pentru activitatile zilnice. Cererea de containere de tip birou a crescut exponential in ultimii ani si asta datorita listei de avantaje cat si a pretului mult mai mic decat al unui birou construit traditional. Compartimentam si finisam spatiul pentru a crea o ambianta profesionala la cele mai inalte cote.

Realizam containere birou cu acelasi entuziasm cu care construim case din containere. Cele 2 tipuri se aseamana foarte mult, containerele de tip birou oferind acelasi standard de confort.

Cere oferta Suna acum
Containere birou

Avantajele containerelor birou

Containerele birou executate de compania noastra au la baza un proiect propriu care implica respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Modulele birou produse de noi au un sistem de rezistenta solid si o izolatie calculata, asfel incat pot fi locuite si iarna.

Containerele birou marca BlockBox sunt destinate spatiilor de birouri care pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale: secretariat, training, sala de sedinte, intalniri de afaceri.

Toate birourile de tip container sunt adaptate pentru activitati manageriale si sunt formate din ansambluri de containere pe un singur nivel sau pe 2-3 niveluri, in functie de dorintele clientilor nostri.

Dotari si accesorii

Realizam containere birou cu personalitate. Functionale si cu finisaje de calitate, containerele tip birou sunt ideale pentru o multitudine de activitati manageriale. Realizam pentru clientii nostri proiecte personalizate si alegem impreuna seria de dotari si accesorii care vor transforma containerul intr-un birou perfect pentru fiecare activitate in parte.

Vezi detalii

Ansamblu containere modulare marca BlockBox pentru birouri

Dimensiuni containere birou:

  • 3.140 x 2.400 x 2.450 M
  • 4.000 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.790 M

Ansamblurile din containerele modulare BlockBox sunt destinate spatiilor de birouri, inclusiv pentru creearea de arhive. Rolul nostru este acela de a proiecta si realiza biroul perfect pentru fiecare.

Containere birou
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta