Containere comerciale

Containere magazin si spatii comerciale modulare

Realizam magazine si spatii comerciale din containere adaptate la necesitatile si brandul afacerii tale. Mobile, magazinele din containere pot avea vitrine spelendide care sa atraga ca un magnet potentialii cumparatori. Mai mult decat atat, sunt bine izolate si ofera confort termic atat vara cat si iarna. Instalatiile de securitate cat si cele luminoase menite sa atraga privirile vor fi montate de echipa noastra pentru a pune in valoare spatiul comercial.

Construim magazine din containere comerciale modulare si le dotam pentru a avea un spatiu in care afacerea ta sa se dezvolte si sa prospere. 

Cere oferta Suna acum
Containere comerciale

Containere personalizate pentru orice business

Fiecare proiect din categoria de magazine din containere comerciale este altfel si ne onoreaza. Ne plac ideile complicate si indiferent de profilul magazinului, cu finisajele si standurile potrivite, reusim sa punem in valoare atat spatiul cat si designul.

Accesibile, usor de extins sau de relocat atunci cand afacerile sunt sezoniere, spatiile comerciale din containere pot avea orice dimensiune. Alaturi de noi te poti bucura de un spatiu comercial practic, estetic si ecologic.

Magazinele din containere comerciale vin utilate cu toate instalatiile electrice si sanitare pe care tu in calitate de beneficiar le doresti, inclusiv aparate de aer conditionat, invertere, etc. Intelegem importanta tamplariei si a vitrinelor largi, motiv pentru care iti facem propuneri care sa te incante.

Dotari si accesorii

Realizam containere comerciale si le adaptam atat estetic cat si functional la nevoile clientilor nostri. Mereu pregatiti pentru a satisface viziuni diferite, am pregatit o paleta vasta de dotari si accesorii de inalta calitate pentru a transforma un container intr-un magazin, un restaurant sau o cafenea. Transformam proiecte in realitate.

Vezi detalii

Magazine tip container la pret de producator

Dimensiuni containere comerciale:

  • 3.140 x 2.400 x 2.450 M
  • 4.000 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.790 M

Putem combina pe orizontala si verticala containere modulare comerciale pentru a obtine un spatiu propice afacerii tale. Configuram si finisam magazine din containere care sa ofere atat spatiul practic si benefic vanzarilor cat si estetica si armonia urmarita de brand.

Containere comerciale
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta