Containere de locuit

Case din containere, permanente sau de vacanta

Realizam case din containere la cheie pentru ca tu sa te poti muta in cateva saptamani in casa visurilor tale. Cate camere vrei? Cate bai? Sa fie open space? Vrei casa din containere pe un nivel sau pe mai multe niveluri? Cu terasa acoperita sau semi-acoperita? Pregateste-te de mutare si lasa in grija noastra atat finisajele cat si utilarea intregii case. Bucura-te de o locuinta durabila si gata de mutare imediat. Pentru o casa la munte sau la mare, echipa BlocKBox este pregatita cu servicii complete: proiectare, productie si montaj, livrare oriunde in tara. 

Modulare si compartimentate conform dorintelor tale, casele din containere sunt sigure pentru locuit si cu finisajele potrivite se pot transforma in constructii spectaculoase, luxoase si cu o estetica functionala demna de invidiat, atat la interior cat si la exterior.

Cere oferta Suna acum
Containere de locuit

Case din containere, libertate de alegere

Modulara, casa ta din containere este o constructie care iti ofera o libertate de alegere fara egal. Accesibila, cu configuratie nelimitata, casa visurilor tale reflecta stilul tau de viata si personalitatea ta. De la interior la exterior, totul este personalizat si adaptat dorintelor tale.

Iti propunem case modulare temporare sau permanente din containere, echipate cu tamplarie (usi, ferestre), instalatie electrica, instalatie sanitara si instalatie termica . Tu alegi numarul de dormitoare, tipul de bucatarie, living open-space sau compartimentare clasica, numarul de grupuri sanitare si toate finisajele. Tu esti arhitectul casei tale.

Dotari si accesorii

Poti avea casa de la tara sau locuinta avangardista, unica, la cheie, si complet utilata si finisata in cativa pasi simpli. Ia legatura cu noi si impreuna vom stabili atat proiectul cat si bugetul necesar pentru productia casei modulare dorite.

Vezi detalii

Case modulare la cheie

Dimensiuni containere locuibile:

  • 3.140 x 2.400 x 2.450 M
  • 4.000 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.790 M

Poti alege si combina mai multe variante. Pentru o casa din contianere cu o arhitectura interesanta, ne poti provoca cu realizarea altor dimensiuni, exact asa cum iti doresti. Ne dorim sa fim parte din visul tau, sa iti construim o casa din containere trainica, durabila si cu finisaje deosebite.

strings.Accessories
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta