Containere de santier

Containere de santier, gata de a fi mutate oricand si oriunde

Realizam containere de santier echipate pentru a oferi confort si siguranta pe orice santier. Fie ca vorbim de birouri de santier, vestiare, sali de mese, bai, spatii de depozitare sau chiar spatii de cazare aflate pe santier, imbinam perfect functionalitatea cu estetica si realizam proiecte speciale de inalta calitate. Usor de mutat si de adaptat la orice conditii, containerele de santier sunt solutii optime pentru o buna organizare si fluidizare a activitatilor.

Configuram containere de santier, independente sau modulare si le dotam conform cerintelor clientilor nostri.

Cere oferta Suna acum
strings.WorksiteContainers

Containere pentru organizare de santier

Proiectele si containerele pentru organizarea de santier sunt complexe si adecvate fiecarui caz in parte. Astfel, in acest context putem vorbi despre containere birou pentru ingineri si arhitecti, containere de tip vestiar, domitoare simple sau cu toaleta, grupuri sanitare, bucatarii si sali de mese, magazii, etc.

Putem realiza orice configuratie, oricat de complexa, cu scari interioare sau exterioare si dotata cu toate instalatiile necesare (sanitare si electrice). Oferim birouri securizate din containere ideale pentru organizarea de santier si pastrarea lucrurilor in siguranta.

Pentru containere in scop utilitar poti apela la experienta echipei BlockBlox. Usor de relocat si reconfigurat, cu dotari si design personalizat, containerele pentru organizarea de santier sunt fiabile si moderne.

Dotari si accesorii

Optimizam activitatea din santiere. Producem si videm containere de santier la cheie. Tinem cont de nevoia de securitate si iti recomandam usi, ferestre, instalatiile sanitare si instalatii electrice pentru fiecare tip de container necesar in santier. Simple sau complexe, pe unul sau mai multe niveluri, containerele de santier vin echipate pentru a fi folosite imediat.

Vezi detalii

Organizare de santier

Dimensiuni containere birou:

  • 3.140 x 2.400 x 2.450 M
  • 4.000 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.450 M
  • 6.090 x 2.400 x 2.790 M

Pe langa dimensiunile standard, realizam si dimensiuni speciale, conform necesitatilor clientilor nostri. Usor de transportat si de conectat la utilitati, containerele de santier sunt ideale pentru o buna organizare. Ofera siguranta si confortul necesar atat oamenilor cat si bunurilor.

strings.WorksiteContainers
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta