Containere sanitare

Containere sanitare “la cheie”

Ergonomica si complet echipata, gama de containere sanitare este adaptabila oricarui proiect, in functie de necesitatile particulare ale fiecarui client. Celor aflati in cautare de containere sanitare le oferim configuratii si dimensiuni personalizate, precum si o gama complexa de instalatii sanitare (vase de toaleta, pisoare, dusuri, boilere, inclusiv accesorii precum oglinzi, uscatoare de maini sau de par etc.)

Containerele sanitare sunt realizate din panouri sandwich si sunt usor de transportat oriunde. Acestea ofera confortul unei bai obisnuite, avantajul disponibilitatii si preturile reduse fiind aspecte importante pentru clientii nostri.

Cere oferta Suna acum
Containere sanitare

Containere sanitare, ieftine si ecologice

BlockBox produce si comercializeaza containere sanitare din panouri sandwich atat in dimensiuni standard cat si la comada. Ne ocupam de toata logistica necesara, de la proiectare, la constructia si transportul containerelor sanitare.

Containere de tip grup sanitar sunt livrate la destiatie gata pentru a fi racordate la canalizare si folosite imediat. Dotarile de la interior difera in functie de necesitatile si preferintele fiecarui client in parte.

Containerele sanitare pot fi usor relocare. Acestea se pot muta odata cu santierul, targurile sau expozitiile, respectiv concertele unde isi dovedesc utilitatea si rezistenta.

Dotari si accesorii

Cu vase wc, pisoare, lavoare, dusuri si alte accesorii si instalatii, containerele sanitare sunt o solutie ideala pentru santiere, pentru unitatile de cazare de tip camping si glamping, pentru evenimente temporare (targuri, expozitii, concerte) etc. Producem si vindem containere sanitare echipate conform necesitatilor clientilor nostri, gata pentru a fi pozitionate si racordate la utilitati.

Vezi detalii

Containere grup sanitar - Configuratie

  • Cadru
  • Acoperis
  • Podea
  • Pereti
  • Usi si ferestre
  • Instalatii termice si sanitare

Usor de instalat intr-un timp foarte scurt, containerele grup sanitar sunt o solutie economica si ecologica pentru amplasamentele temporare cat si pentru constructiile de tip camping sau glamping. Gata pentru a fi racordate la utilitati, containere sanitare reprezinta o solutie pentru pentru locuinte, birouri, ateliere, showroom-uri etc.

Containere sanitare
Acasă Portofoliu Avantaje Intrebari frecvente Blog Contact

Cere oferta